Εξοικονομώ – Αυτονομώ

«Εξοικονομώ – Αυτονομώ» και ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου εξ οικονομω αυτονομω

Αναβαθμίστε, με οικονομικό τρόπο, τη κατοικία σας τοποθετώντας ενεργειακά κουφώματα με επιδότηση που φτάνει έως και 85%
Η GEORGIOU V. συμμετέχει ενεργά στο νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων.
Το πρόγραμμα επιδοτεί μεταξύ άλλων και τις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης για κουφώματα, στα οποία δραστηριοποιούμαστε.

Τι είναι το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ»;

Το πρόγραμμα Εξοικονομώ – Αυτονομώ, που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, έχει ως στόχο τον εκσυγχρονισμό των κατοικιών μέσω της εξοικονόμησης ενέργειας και της έξυπνης διαχείρισής τους.
Στο πρόγραμμα αυτό μπορούν να συμμετέχουν ακόμη περισσότερα νοικοκυριά απ’ ότι στο «Εξοικονομώ κατ’ οίκον», καθώς τα εισοδηματικά κριτήρια έχουν διευρυνθεί σημαντικά. Έτσι, οι δικαιούχοι που αναμένεται να επωφεληθούν του προγράμματος ανέρχονται στους 60.000 περίπου ανά έτος.
Στο «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» εκτός των άλλων, έχει υπολογιστεί ένα επιπλέον ποσοστό επιδότησης λόγω της πανδημίας αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τα οφέλη των δικαιούχων.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ»;

Το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» πάει ένα βήμα παραπέρα από το «Εξοικονομώ Κατ’ οίκον». Εκτός από τις παρεμβάσεις για την αναβάθμιση της μόνωσης, της θέρμανσης, του φυσικού αερίου κλπ. το «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» θα ενισχύσει και την ενεργειακή αυτονόμηση των κτιρίων, τα έξυπνα συστήματα σπιτιών (smart home) και την αναβάθμιση των ανελκυστήρων.
Όπως εύκολα μπορείτε να καταλάβετε, πρόκειται για το πιο πλήρες πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης που έχει γίνει στη χώρα μας και που θα μας απασχολήσει για τα επόμενα χρόνια.

portes 1
koufomata alouminiou 1

Γιατί να επιλέξετε την GEORGIOU V;

Έπειτα από τη πολυετή εμπειρία που διαθέτουμε στο χώρο των ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου, γνωρίζουμε καλύτερα από το καθένα τις ανάγκες του κάθε σπιτιού για μόνωση και προστασία και τα πολλαπλά οφέλη που υπάρχουν απ’ την αντικατάστασή τους.
Χρησιμοποιούμε ό,τι πιο σύγχρονο και καινοτόμο υπάρχει στα προφίλ αλουμινίου, με στόχο να ελαχιστοποιήσουμε τις απώλειες ενέργειας αλλά και χρημάτων από το νοικοκυριό σας.
Οι παλιές τεχνολογίες κουφωμάτων δεν ανταποκρίνονται στις σημερινές ανάγκες μιας σύγχρονης κατοικίας. Εμείς, μέσα από τους άρτια καταρτισμένους τεχνικούς μας, είμαστε εκεί, για να σας καθοδηγήσουμε βήμα – βήμα ώστε να επιλέξετε την καλύτερη και την πιο συμφέρουσα λύση για τη κατοικία σας.

Υψηλά στάνταρ κατασκευής
Σύγχρονο σχεδιασμό
Αντοχή στο χρόνο
Κορυφαίες επιδόσεις
Αύξηση της αξίας του ακινήτου

Εξοικονόμηση ενέργειας
Καλύτερη ηχομόνωση
Μεγαλύτερη ασφάλεια
Λιγότερα έξοδα (20% – 25% μικρότερες δαπάνες στη θέρμανση και τον κλιματισμό)

Η έναρξη υποβολής των αιτήσεων για το «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» ξεκινάει 30 Νοεμβρίου. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε το σπίτι σας και να επωφεληθείτε όλων αυτών των μοναδικών προνομίων που μπορεί να αποφέρει η αλλαγή κουφωμάτων. Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Καλέστε μας στο 2130372525 | 6972563080

    © Created by Spiral Mango - All Rights Reserved Georgiouv